Suomalaista palvelua lippu ISO 9001 -laatusertifikaatti
Työterveyshuolto

Työnantaja ja yrittäjä

Etusivu / Työterveyshuolto / Työnantaja ja yrittäjä

Työnantajapalvelut

Työterveyshuolto on sopimuspohjaista toimintaa ja sopimuksessa määritellään työterveyspalvelujen laajuus. Toiminnan sisältö kirjataan sopimuksen tehneen työnantajan työterveyshuollon toimintasuunnitelmaan.

Työnantajan velvollisuus on kertoa työntekijöilleen työterveyshuoltosopimuksen sisällöstä ja laajuudesta.

Työterveys Wellamolla ei ole lääkäripäivystysvelvollisuutta, mutta osa työterveyslääkärin vastaanottoajoista varataan kiireellisiksi kiireellistä sairaanhoitoa varten. Työterveyslääkärin vastaanottoaikojen lisäksi työterveyshoitajalle on varattavissa sairaanhoidon vastaanottoaikoja arkipäiville.

Tutustu tarkemmin työterveyshuoltopalveluihimme.

Yhteyshenkilömme työterveyshuoltosopimusasioissa:
Palvelupäällikkö Päivi Andelin-Patja, p. 044 755 6808 tai paivi.andelin-patja[at]tyoterveyswellamo.fi

Kuulumme Työ ja Terveys ry:n verkostoon ja tätä kautta meillä on mahdollisuus tarjota työterveyspalveluja valtakunnallisesti.

Tule asiakkaaksi

Työterveys Wellamo Oy on täysin suomalainen v. 2010 perustettu yhdeksän Päijät-Hämeen kunnan ja Iitin, Myrskylän ja Pukkilan kuntien sekä ja kahden kuntayhtymän; Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän ja Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymän, omistama julkinen osakeyhtiö, joka työllistää n. 80 työterveyshuollon ammattilaista.

Kehitämme innolla yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, panostamme palvelujen laatuun ja vaikuttavuuteen. Meillä on ISO 9001
-laatusertifikaatti. Käytössämme on useita sähköisiä palvelukanavia.

 

Hinnasto

Hinnasto vuodelle 2020

Kela korvaa työnantajalle työterveyshuollon kustannuksista 60 % ennaltaehkäisevästä työterveyshuollosta. Sairaanhoitopalveluista aiheutuvista kustannuksista Kela-korvaus on keskimäärin 50 %.

Palveluista työpaikkaan kohdistuva toiminta laskutetaan hinnaston mukaisena tuntiveloituksena. Vastaanottokäynnit, kuten terveystarkastus laskutetaan aikaperusteisesti.

Toimintasuunnitelma tarkastetaan vuosittain yhteistyössä työnantajan/yrityksen työsuojeluorganisaation kanssa.

Työterveyshuollon asiakkaille palvelut ovat tasavertaisia, käytämme yhtenäistä hinnoittelua.

Tuotteet

  1. Lakisääteinen työterveyshuolto (= Kela I)
  2. Kokonaisvaltainen työterveyshuolto eli edellisen lisäksi        työterveyspainotteinen yleislääkäritasoinen sairaanhoito (= Kela II) ja eri sopimuksesta laajennettu tutkimus- ja sairaanhoito, fysikaalinen hoito ja psykologin tapaamiset sovitussa laajuudessa yrityksen kustantamana.
  3. Muut työhyvinvointipalvelut sopimuksen mukaan (ei kelakorvattavat)

Lisätietoja työterveyhuollosta ja korvauksista Kelasta

 

Yhteydenottopyyntö sopimusasiassa